Egészséges táplálkozás

Steba DG5 GőzsütőHáztartási készülékek széles választéka várja, hogy az Ön segítségére legyen a konyhájában.

E praktikus, megbízható készülékek biztosítják az Ön kényelmét, időt és energiát takarítva meg a konyhai előkészületek, valamint a sütés-főzés során.

A készülékek kialakításában nemcsak a modern forma és esztétikai szempontok állnak a figyelem középpontjában, hanem az egészséges táplálkozás is.

A STEBA folyamatosan nagy hangsúlyt fordít az innovációra.

Így a világon az elsők között fejlesztette ki háztartási gőzsütő készülékét, mely egyidőben képes párolni és sütni is, illetve ennek továbbfejlesztett változata már mikrohullámmal is kombinált.

Minőség

Az árverseny miatt a STEBA stratégiájában az elmúlt évtizedben jelentős változásokat kellett eszközölni. Tulajdonosi döntés által a gyártósorok egy részét leállították, s a termékpaletta egyes elemeit ázsiai gyárak biztosítják. A minőség ellenőrzés azonban nem marad el, a német gyárban mintavételezéssel az erre specializálódott labor ellenőrzi a termékeket.

A STEBA termékválasztékában elsődlegesen prémium elektromos konyhai készülékek találhatók meg, azonban néhány termék a versenyképesség miatt a középkategóriához tartozik. Az Ön döntése a termékismertetők alapján, hogy a megbízható, nagymúltú STEBA márka mely termékét választja.

Minden STEBA készülékre a vásárlástól számított 2 év garancia.

 

Címszavak
grill – indukciós főzőlap – gyümölcscentrifuga – egészséges táplálkozás – egészséges grill – gőzsütő – pároló – grillsütő – asztali grill – kontakt grill – gömbgrill – fedeles grill

© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!