Főzés párolás DD1 Elektromos kukta gyorsfőző

Szeretne gyorsan, egészségeset? A megoldás a német Steba gyorsfőző kukta, Főzés, sütés, párolás, melegítés az elektromos kuktával pofon egyszerû. Felejtse el a mikrohullámú sütőt! Főzzön jót, gyorsan!
A DD1 elektromos kukta használatával megóvhatja szerettei és saját egészségét a mikrohullám káros hatásaitól! Ráadásul a gyorsfőző akár 70% energiát és időt is megtakarít Önnek, miközben az elektromos kuktában készült ételek ásványianyag- és vitamintartalma megmarad!

A DD1 gyorsfőző 9 automata programmal rendelkezik.

A programok között szerepel húsfélék, hal és zöldségek elkészítésének megfelelő, de készíthet a gyorsfőzőben leveset, rizst is. A gyorsfőző alkalmas pirításra, gőzölésre, melegítésre, a slow cooking funkció választása esetén az étel lassabban készül el, de egészségesebb marad.

A választott főzőprogram végeztével a gyorsfőző melegen tartó funkciója automatikusan bekapcsol.

A korábbi évtizedek kuktáinak népszerûségét nagymértékben csökkentette, hogy veszélyes is lehetett használatuk. A DD1 gyorsfőző ötszörös védelmi rendszerrel ellátott, így fenntartások nélkül, biztonságosan használható.

A STEBA gyorsfőző tisztítása

Energia- és időtakarékos, mivel rozsdamentes acél betéttel rendelkezik, a pároló betéte és mûanyag kiegészítői mosogatógépben moshatók.

A gyorsfőzőben készült ételek íze erőteljesebb, zamatosabb, ezért ezeknek a fûszerezése eltér a hagyományostól

Teljesítmény: 900 W
Külső méret: 31 X 28 X 30 cm
Belső méret: magasság: 13 X átmérő 21,5 cm henger
Súly: 5,9 kg
* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!