Főzés párolás SB EK3+ Tojásfőző Plus pároló

A STEBA ezt a többfunkciós tojásfőzőt az igazán kreatív és praktikus háziasszonyoknak tervezte! A tojásfőzés mellett használja zöldségek, halak párolására. Egyszerre max. 6 tojás készíthető el benne.

Ez EK3 tojásfőző a tojásfőzés mellett zöldségek, halak párolására is alkalmas! A tojásfőző gondoskodik az kívánt állagú tojás elkészítésének idejéről. A többfunkciós tojásfőzőben egyszerre max. 6 tojás fér el.

Az EK3 tojásfőzőben a hagyományos eljárással ellentétben, nem vízben, hanem gőzben fő meg a tojás. A tojásfőzőben készíthető akár lágy vagy kemény tojás, melyek elkészítéséhez szükséges idő miatt nem kell többet aggódnia! A tojásfőző adagolópoharán jelzett szintek segítségével szabályozhatja a tojásfőzés idejét! A buggyantott tojás elkészítéséhez a tojásfőző mûanyag tálcái használhatók. Ha elkészült a tojás, hangjelzéssel figyelmeztet rá a tojásfőző.

A tojásfőzőhöz tartozó párolóbetét kisebb adag zöldség, hal párolására alkalmas. Ennek segítségével egyszerre készítheti el komplett ebédjét. A tojásfőző kis helyen elfér, szállítása könnyû, így akár munkahelyén is használhatja a friss ebéd elkészítéséhez!

A tojásfőző tapadásmentes belső részének köszönhetően tisztítása is egyszerû.

Teljesítmény: 350W 
Méret: 15,5 x 23 x 11,5
Súly: 0,9 Kg

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!