Főzés párolás SB RK2 Elektromos Rizsfőző

Rizst gyorsan, egyszerûen? A megoldás: a német Steba elektromos rizsfőző! Most már gyerekjáték a tökéletes rizs elkészítése a Steba rizsfőzővel. Sőt akár zöldséget, halat is párolhat is benne.

Rizsfőzővel a lágyan pergő rizsszemekért! Kérdéses a hozzáadott víz mennyisége? Vagy épp a főzési, párolási idő? Hagyja, hogy az elektromos rizsfőző megadja a választ ezekre!

Az elektromos rizsfőző használata leveszi a terhet az Ön válláról, Önnek elegendő már csak az alapanyagról gondoskodni, ne meg persze a készülékről!

A rizs könnyen variálható, egészséges étel, fogyasszon belőle minél többet! És persze élvezze, hogy csupán annyi idő és energiaráfordítás kellett csak az elkészítéséhez, mint amilyen gyorsan elfogy!

Tegyen a  Steba RK2-be kimért nem zacskós rizst a tökéletes eredmény érdekében fûszerezze meg már főzés előtt! Az elektromos rizsfőző halak, zöldségek párolására is alkalmas, így egy készülékkel akár komplett ebédet is készíthet! Ehhez a funkcióhoz használja a rácsot!

A kijelző mûködésben közben pirosan világít. Amennyiben a főzési idő lejárt, melegen tartja az elkészült ételt, így a későn érkezőknek is frissen tálalhatja az ínyenc falatokat!

Méretek: 29 x 28 x 28 cm
Teljesítmény:700 W
Ûrtartalom: 1,8 liter

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!