Főzés párolás SV 1 PRECISE Sous Vide Automata

A sous-vide eljárást már évtizedek óta alkalmazzák a sztárséfek, amely eljárás mostanra az egészségtudatos háziasszonyok számára is elérhető vált. A STEBA sous-vide főzőjével garantált a siker!

Sztárséfekéhez hasonló ínyenc falatok? A megoldás kulcsa a SV1 Sous Vide főző! A Sous Vide főzőben készült ételek ráadásul egészségesebbek is! Ne feledje, a Sous Vide főzőbe készített ételeket vákuum-csomagolással kell ellátni!

A sous vide egy forradalmian új technológia, mely segítségével Ön is sztárséf lehet! A Sous Vide főző eddigi nagyüzemi felhasználásának ideje lejárt, mostantól az Ön konyhájában is elérhető az új módszer!

A sous-vide-álás lényege, hogy a Sous Vide főzőbe vákuum-csomagolt élelmiszert helyezve lassú és állandó hőmérsékleten készítjük el azt.

A légmentes lezárás megakadályozza az étel oxidációját, így az nagyobb mértékben őrzi meg természetességét, tápanyag és vitamintartalmát. A Sous Vide főzőbe tett vákuum-csomagolás miatt az ételek eltarthatósági ideje is megnő!

Az SV1 Sous Vide főző az Ön által választott hőmérsékletet 1 °C precizitással tartja. További előnye, hogy elektronikus hő-szabályozóval rendelkezik mely segítségével, figyelemmel kísérheti a beállított hőmérséklet alakulását a Sous Vide főző kijelzőjén.

A 6 literes ûrtartalmú Sous Vide főző használata higiénikus, miközben kivehető, tapadásmentes belső bevonata, valamint rozsdamentes acélháza miatt a tisztítása is gyorsan, egyszerûen megoldható!

Teljesítmény: 500W
Ürtartalom: 6 liter
Méret: 20 x 29 x37,5 cm
Hőmérséklet: 40-99C-ig 
Pontosság: + -  1C

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!