Főzés párolás SV 2 Sous Vide Automata

A szuvidolás egy innovatív konyhai eljárás, melyhez szükséges egy erre alkalmas eszköz. Ilyen az SV2 Sous Vide főzője! Ezzel a hagyományosnál kényelmesebben és egészségesebben készítheti el ételeit!

Egészségtudatos táplálkozás? Innovatív konyhai eljárás? Igen, ez a STEBA SV2 Sous-Vide főzője! A szuvidolással a hagyományoshoz képest ételei ásványi- és vitamintartalma magasabb marad!

Nem szeret órákat a konyhában állni egy ízletes és egészséges étel elkészítése miatt? Az előkészületek kedvét szegik barátai vendégül látásának? Szerezze be a STEBA SV2 Sous-Vide főzőt, amivel minden gondja a múlté lesz!

A Sous-Vide-álás lényege a vákuumban, alacsony hőmérsékleten történő főzés, aminek köszönhetően az ételek ásványi- és vitamintartalmukat, valamint természetességüket a lehető legnagyobb mennyiségben és mértékben őrzik meg.

Az SV2 Sous-Vide főzővel a túlfőzés elképzelhetetlen, így Ön nyugodtan pihenhet, készülődhet a vendégek fogadására, miközben a sztárséfekéhez hasonló ízletes fogások elkészülnek.

SV2 Sous-Vide főző hőmérséklet-szabályozója 99°C-ig beállítható, mely hőmérsékletet 0,5 °C precizitással tartja!

Az edény digitális kijelzővel rendelkezik.

A Sous-Vide eljárás másik fontos követelménye, hogy az ételeket vákuum-csomagolással kell ellátni. Vegye elő a STEBA vákuum-csomagoló készülékét, majd csomagolja be vele a főzni kívánt ételeket. Helyezze a tasakokat a 10 literes, rozsdamentes acélházzal rendelkező SV2 Sous-Vide főzőbe, majd állítsa be a kívánt hőmérsékletet!

Amennyiben a húsokat nem pácolta, fûszerezte csomagolás előtt, úgy tegye közvetlenül a vákuumtasakba a fûszereket. Vigyázzon, az eljárás során az ételek megőrzik természetes ízüket is, azaz ügyeljen a szokásostól eltérő fûszerezésre!

Az SV2 Sous-Vide főző 40 adag étel elkészítésére alkalmas.

Teljesítmény: 800W
Belső: 10 liter
Hőfokszabályzó  0,5°C pontosság
Méret:25 x 38 x 22 cm
Súly: 4,5K

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!