Főzés párolás SV100 Sous Vide Professional

Éttermébe keres vendéglátóipari Sous Vide készüléket? Kitelepülésekhez, catering kínálatához szeretne ínyenc fogásokat készíteni? Szuvidolt fogásokat tálalna vendégeinek? A STEBA SV100 profi megoldás.

Éttermi szuvidoláshoz, rendezvényekhez kapcsolódó ételkészítés szuvidolással, ehhez mind jól használható eszköz a STEBA SV 100 SousVide készüléke.

Akár 60-120 adag étel készítésére is alkalmas a STEBA SV 100 Sous Vide készülék.
A szuvidolás az Ön által választott kádban történik, melybe csupán a STEBA Sous Vide készüléket kell belehelyeznie.

Precíz SousVide 0,1°C-os hőtartással

A profknak szánt STEBA SousVide készülék 0,1°C-os hőmérséklet precizitással rendelkezik, így a szuvidolás hatásfoka csak a séfen múlik, aki az alapanyag minősége, kora, mennyisége, vastagsága alapján meghatározza a szuvidolás hőfokát és időtartamát.

A megfelelő hőtartás fontos, ennek érdekében célszerû a szuvidoláshoz használt kádat is befedni. A STEBA erre a célra hőszigetelő golyókat forgalmaz.

A STEBA SV 100 jellemzői

A rozsdamentes burkolattal rendelkező SousVide készülék felső részén található az elektronikai kezelő egység, mely LCD kijelzővel rendelkezik, s megmutatja a beállított hőmérsékletet és az aktuálisat.
Vízkeringetés: 7,5 liter/ perc
30 liter vizet 56°C-os hőmérsékletre 0,1°C pontossággal kb 45 perc alatt melegít fel.
Főzési hőmérséklet: 5-99 °C-ig 0,1C fokos lépésekben
Beállítható idő:  5 perctől – 99 óráig 1 perces lépésekben

Szokott nagy összejöveteleket rendezni akár 100 főre és szeretné frissen mindenkinek tálalni az ételt? Esetleg vendéglátásban dolgozik és kedveli a sous-vide technológiát és szüksége lenne egy elérhető sous-vide főzőre?

Akkor Önnek találták ki a Steba SV 100 Professional sous-vide főzőjét!

Fontos Önnek az egészséges táplálkozás? Szeretné megőrizni az ételek tápanyagtartalmát, vitaminokat?

Nincs többé túlfőzött ebéd, ez a sous-vide technikával elképzelhetetlen, beállított időre és alacsony hőmérsékleten készülnek az ételek, vákuumfóliában ami segít megtartani az ételek zamatosságát, természetességét. Meglátja ezzel garantáltan elvarázsolja vendégeit! Fûszerezze be kedvenc húsait és így tegye a fóliába vagy rakjon mellé fûszernövényeket, az eljárás során az ételek megőrzik természetes ízüket is, azaz ügyeljen a szokásostól eltérő fûszerezésre!

A sous-vide eljárás másik fontos követelménye, hogy az ételeket vákuum-csomagolással kell ellátni. Vegye elő a STEBA vákuum-csomagoló készüléket, majd csomagolja be vele a főzni kívánt ételeket. Helyezze min. 15 cm mélységû edényben, melybe mintegy merülőforralóként állítsa be a sous-vide főzőt. Digitális kijelzőjén állítsa be a kívánt hőfokot melyet 0,1 °C pontossággal tudja beállítani.

A beépített 7,5 liter/perc kapacitású keringető szivattyú egyenletes hőmérsékletet biztosít nagyobb edényben is.

A vízszint figyelmeztető jelzések biztonságossá teszik a főzési folyamatot.

Teljesítmény:1500W
Feszültség: 230V
Vízkeringetés: 7,5 liter/perc
Főzési hőmérséklet: 5-99C-ig 0,1C fokos lépésekben
Beállítható idő: 5 perctől – 99 óráig 1 perces lépésekben
Tömeg: 2kg
Méret: 32 x 14,5 x 13 cm  1 perces lépésekben

Bármilyen szuvidolásra használható tállal, medencével, káddal használható, mely legalább 15 cm mély.

A szuvidoláshoz használjon vákuumfóliát vagy vákuumzacskót, melynek lezárására alkalmasak a STEBA vákuumfóliázó készülékei.

STEBA VK5

STEBA VK6

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!