Főzés párolás SV200 Sous Vide PRO

Szuvidolt kacsamell, szuvidált szarvascomb, mennyei ízek, mind a modern konyhatechnológiai eljárásnak, a szuvidolásnak köszönhetően. A szuvidálás forró vízben, ám alacsony hőfokon történik, vákuumzacskóban

A STEBA SousVide főzői közül az SV 200 modell átmenet a háztartási készülék és a professzionális között.
A vendéglátóiparban megkívánt precizitással, 0,1°C hőlépcsővel üzemeltethető, szivattyúval rendelkező szuvidáló készülék.

Éttermi SousVide, háztartási SousVide

A STEBA SV200 PRO olyan professzionális SousVide főző, mely akár vendéglátó egység számára, akár háztartási használatra a szuvidálást ellátja.

A  STEBA SV 200 PRO Sous Vide főző jellemzői

  • Rozsdamentes acél házas, s ûrtartalma 12,5 liter.
  • Akár egy időben 50 adag étel szuvidolására is alkalmas.
  • A ki/be kapcsolón kívül a szuvi készülék elektronikája memória funkcióval is rendelkezik, s  99°C hőmérsékletig 0,1°C-os léptetéssel beállítható a kívánt főzési, szuvidolási hőmérséklet.
  • Pontos elektronikus termosztátja és a fedő által pontosan tartja a hőmérsékletet, hőveszteséggel nem igazán kell számolni.
  • Belső keringetővel rendelkező SousVide
  • Az SV200 PRO szivattyúja 7,5 l/perc vízkeringetést tesz lehetővé.

Szuvidoljon, szuvidáljon otthonában, éttermében a profi séfek módjára profi szuvidáló készülékkel, a STEBA SV 200-al!

Keresse kínálatunkban a STEBA vákuumfóliázó készülékeit és vákuumzacskóit, melyek elengedhetetlenek a SousVide készülék használatához, a szuvidáláshoz.

Teljesítménye 650 W
Mérete:      
külső méretek:  28,5 x 41,5 x 27 cm
belső méretek:  20 x 30 x 23,5 cm
Súlya: 6,2 kg

* ajánlott bruttó fogyasztói ár



© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!