Tudta Ön, hogy a STEBA IK 300 indukciós főzőlappal 50% energiát és egyben 30% főzésidőt takarít meg? Az indukciós főzőlap prémium minőségét a STEBA név mellett a Schott Ceran kerámia felület szavatolja.

Otthon és a nyaralójában is szüksége van indukciós főzőlapra? Válassza az IK300 típust, amely beépíthető vagy akár mobil indukciós főzőlapként is használható! Az indukciós főzőlappal 50% energiát és 30% időt takaríthat meg, így mindenképpen szerezze be!

Az indukciós főzőlapok használata az elektromágneses mező hatásán alapszik, melynek köszönhetően az edény belseje melegszik fel, meggyorsítva ezzel a főzési folyamatot. Ebből következően maga az indukciós főzőlap nem forrósodik fel olyan mértékben, mint a hagyományos tûzhelyek, ezért használata biztonságosabb, így kimondottan javasolt kisgyermekes családoknak.

Az IK300 indukciós főzőlap két, max. 28 cm átmérőjû edény elhelyezésére szolgál, de a két főzőlap eltérő teljesítménnyel (1300 és 1800 Watt) mûködik. A készülék érintőgombja segítségével választhatjuk a 10 teljesítményfokozat közül az adott ételnek leginkább megfelelőt. A hőmérséklet-szabályozóval pedig 60-240°C közötti hőmérsékletet állíthatunk be.

Az indukciós főzőlap kényelmes és egyszerû használatát biztosítja a 0 és 180 perc közötti időzítés funkció is. A hosszú távú megbízható minőséget pedig a Schott Ceran kerámiafelület szavatolja, amely keménységénél fogva jóval ellenállóbb.

Az IK300 indukciós főzőlap mobilitása miatt kitûnő választás nyaralóba, illetve már hagyományos tûzhellyel ellátott konyhába, ahol már nincs lehetőség indukciós főzőlap beépítésre, mégis szeretnének energiát, időt és pénzt megtakarítani!

Teljesítmény: 1800+1300W
Mérete: 7*69*42 cm
Súlya: 7,5 Kg

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!