Főzőlapok IK400 Indukciós főzőlap dupla

Takarítson meg 50% energiát és 30% időt a STEBA IK 400 dupla indukciós főzőlap segítségével! Az indukciós főzőlap prémium minőségét a STEBA név és a Euro Cera kerámia felület biztosítja!

Az IK400 indukciós főzőlap sokoldalú segítség a konyhában! Az indukciós főzőlap híd-funkciója jóvoltából akár 50 cm-es edény t is használhat rajta, miközben energiát, időt és pénzt spórol meg! A hordozható indukciós főzőlap kerámia felülete kopás- és ütésálló!

Tartson lépést a technika fejlődésével, cserélje le hagyományos gáztûzhelyét indukciós főzőlapra! Nem csak a praktikus és kényelmes használata miatt, de az indukciós főzőlappal rengeteg energiát, időt és pénzt is megspórolhat!

Nem érett meg még a cserére gáztûzhelye, bár sokszor kevésnek bizonyul? Egészítse ki az IK 400 indukciós főzőlappal, mely tökéletes segítség egy nagyobb vendégvárásában!

Az indukciós főzőlap hordozható, így bármikor, bárhol üzembe helyezheti! A 2 indukciós főzőlap mérete megegyezik, de teljesítményük nem, az egyik 2000, a másik 2600 Watt erősségû. Az indukciós főzőlapok közötti híd-funkció lehetővé teszi, hogy a két főzőlap egyként mûködjön, így akár 50 cm-es edényt is használat rajta.

Az indukciós főzőlap elvének köszönhetően a főzőlap nem melegszik fel, így használatával elkerülheti az égésveszélyt és megóvhatja ettől gyermekeit is!

Az indukciós főzőlap használata nem igényel különösebb odafigyelést, kopás- és ütésálló kerámiafelülete hosszú távon garantálja a minőséget.

Az indukciós főzőlap 0-99 perc közötti időzítővel és 9 teljesítményfokozattal rendelkezik.

Teljesítmény: 3500W
Feszültség: 230V, 1 fázis
Méret: 4,5 x 58,5 x 39 cm
Súly: 6,1Kg

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!