Masszív üvegkerámia, 31x28cm főzőfelület, LED kijelző, érintőgombos kezelőfelület. Gyerekzár, biztonságos használat. 10 teljesítményfokozat (100-2000W). Min 20% energia és időmegtakarítás. 120p időzítő.

Takarítson meg időt és energiát a HK 20 főzőlappal! A kisméretû főzőlapot bárhol könnyedén üzembe helyezheti, ráadásul bármilyen edénykészlettel használhatja! A főzőlap 10 erősségi fokozatával bármit gyorsan elkészíthet!

Az esztétikus üvegkerámia felületnek köszönhetően nem kell lecserélnie meglévő edényeit! Ne fektessen vagyonokat új edénykészletbe, hogy főzőlapot használhasson! Válassza a HK 20 halogén fûtésû főzőlapot, melyhez nem szükséges a mágnesezhető edény.

A főzőlap kis méretének köszönhetően könnyen szállítható, kiváló segítség a nyaraláskor vagy a hétvégi házban! A főzőlap üzembe helyezése egyszerû, csak áram kell hozzá, kezelése a LED kijelző és érintő felület miatt gyerekjáték, mint ahogy a főzőlap üvegkerámia felületének tisztítása is.

A modern technológia jóvoltából a főzőlap használatával legalább 20% energiát és ugyanennyi időt takarít meg. Ugye Önnek sem mindegy, mennyi idejét veszi el az ebéd elkészítése? A főzőlap gyors felmelegedése után állítsa be a 10 teljesítmény fokozat közül a legmegfelelőbbet és végezzen hamar!

A főzőlappal a siker garantált, a legkényesebb mártások sem égnek le! Az Ön kényelmét szolgálja még a 120 perces időzítő is, gyermeke védelmét pedig a főzőlap biztonsági gyerekzára.

Teljesítmény: 10 fokozatban 100-2000W
Külső méret: 6*31*38 cm
Súly: 2,9 kg

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!