Steba IK 200 beépíthető dominó indukciós főzőlap. A 21. század technológiája. Gyorsabb, kényelmesebb, energiatakarékosabb. Elegáns üvegkerámia lap, digitális vezérlés. Önállóan és beépítve is használható.

Ez az indukciós főzőlap akár 90%-kal növeli főzés hatásfokát! Az indukciós főzőlappal nincs szükség előmelegítésre, az automatikus edényfelismerés és számos funkció kényelmessé és praktikussá teszi az indukciós főzőlap használatát!

Az IK200 indukciós főzőlap a korszerû technológia megnyerő külsőbe burkolva! Az indukciós főzőlap csak mágnesezhető acélból vagy vasból készült edényekkel használható. Amennyiben Ön nem megfelelő edényt helyez az indukciós főzőlapra, úgy azt automatikusan felismerve, az indukciós főzőlap nem kapcsol be.

Az indukciós főzőlap akkor sem kapcsol be, ha Ön nem helyez rá semmit, csak az érintőgombos kijelzőn véletlen kapcsolta be a főzőlapot.

Amennyiben kisgyermeke védelmében további biztonsági funkcióra vágyik, ennél az indukciós főzőlapnál azt is megtalálja! Az égésveszély elkerülése érdekében használja a gyerekzárat!

A készülék két indukciós főzőlapja eltérő teljesítményû, az egyik 1300, az 1800 Watt.

Az 5-99 perc között beállítható időzítő jóvoltából akár magára is hagyhatja az ebédet és ezt az időt kötelezettségek helyett kényelmesen, kedve szerint töltheti el. A tisztításra sem kell főzés végén hosszú időt szánnia, az indukciós főzőlap üveg-kerámia felülete könnyen, egyszerûen letakarítható.

Mérete: 8 x 29 x 51 cm.
Főző felület: 26 x 40,5 cm 
Beépítési méret: 8 x 27 x 49 cm. 
Főzőlapjai 1300 ill. 1800 wattosak. 
10 teljesítmény fokozata van, 400-1800 W/1300 W.

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!