50% energia megtakarítás, 30%-kal gyorsabb főzés, főzőlap: 30cm x 27cm, üveg kerámia felület, hőmérséklet szabályzás, időzítő, automatikus kikapcsolás, 2000W

Tartson lépést a technika vívmányaival, használjon Ön is indukciós főzőlapot! A kisméretû indukciós főzőlap bárhol elfér, könnyen szállítható! Az egylapos indukció főzőlap tökéletes választás egyedülállóknak, kis családoknak!

Az indukciós főzőlap használatához vas vagy olyan acél tartalmú edények szükségesek, melyek mágnesezhetők. A mágneseses indukció miatt a főzőlap gyorsan felmelegszik, így nincs szükség előmelegítésre.

Amennyiben nem megfelelő edényt helyez az indukciós főzőlapra, úgy az nem kapcsol be. Ha az edényt már levette az indukciós főzőlapról, de nem kapcsolta ki, akkor az magától leáll.

Az indukciós főzőlap hőmérsékletét 60 és 240°C között állíthatja be attól függően, milyen ételt, milyen eljárással szeretne készíteni. Amennyiben hamarabb készült el a finomság, mint ahogy a vendégek megérkeztek, hagyja a menüt az indukciós főzőlapon és állítsa be melegen tartásra.

Az 5-180 perces időzítő lehetővé teszi, hogy miután az indukciós főzőlapra feltette az ebédnek valót, valami mással töltse idejét, mint konyhában állással.

Az indukciós főzőlap nagy LED kijelzője kényelmes használatot tesz lehetővé az idősebb korosztály számára is.

Teljesítmény: 2000W  230V
Külső méret: 6,5 X 28,5 x 34 cm
Főzőfelület: 28 x 27 cm
Súly: 2,9 kg

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!