Főzőlapok SB IK60E Indukciós főzőlap szenzoros

A Steba IK60E asztalra téve és BEÉPÍTVE is használható. A készülék közvetlenül konnektorba csatlakoztatható. Elegáns, praktikus és energiatakarékos. Akár több készüléket is beépíthet egymás mellé.

Kisméretû, de nagy teljesítményû indukciós főzőlap? Ez az IK 60E szenzoros indukciós főzőlap! Nem döntötte még el, hogy leendő indukciós főzőlapját szeretné beépíteni, vagy szabadon állva hagyná? Ilyenkor is tökéletes választás az IK 60E indukciós főzőlap!

Az indukciós főzőlap használatához mágnesezhető acél vagy vastartalmú edény szükséges. Az indukciós főzőlap elvén csak akkor melegszik fel a főzőlap, ha arra az edényt ráhelyezte, ezzel nagymértékben csökkentve az égésveszélyt! Az indukciós főzőlap többek között ennek a tulajdonságának köszönhetően vált hamar a kisgyerekes anyukák kedvencévé!

Ha főzés végeztével az edényt levette az indukciós főzőlapról, de azt nem kapcsolta ki, úgy az magától kikapcsol 20 sec. múlva!

Az indukciós főzőlap teljesítménye 10 fokozaton, a hőmérséklete pedig 60-240 °C között állítható be. A legalacsonyabb hőmérsékleten mûködik az indukciós főzőlap melegen tartó funkciója, míg a legmagasabb hőmérséklet alkalmas a hirtelen, nagyon magas hőfokot igénylő ételek, mint pl. steak elkészítésére is.

Az indukciós főzőlap további kényelmi funkciója 0-180 perc közötti időzítő.

A kisméretû (28x28 cm) indukciós főzőlap beépíthető vagy szabadon használható.

Mérete: 6,5 x 30 x 37 cm
Főzőfelület: 28 x 28 cm
Teljesítmény:2000W
10 teljesítmény fokozata van, 200-2000W-ig
Hőmérséklet szabályozás: 60 - 240C-ig
Súly:3kg

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!