A Steba FG 95 Low Fat grill lényege a minél kevesebb zsírral való sütés és étkezés. A tökéletes grill élmény és az egészséges táplálkozás összekapcsolása. Kontaktgrill és BBQ egyben.3 grill sütőlappal.

Multifunkciós grillsütő? Az F95 grillsütő BBQ készítése mellett kontakt grillként is használható! A grillsütő praktikus funkcióin túl, elegáns megjelenésének is köszönheti népszerûségét! A grillsütő low-fat techológiával bír.

Az elszenesedett grillételek ideje lejárt, az FG95 grillsütő tapadásmentes rácsos és sima sütőlapjain ez elképzelhetetlen!
A grillsütő tapadásmentes alumíniumöntvény grill lapja egyenletes hőelosztást és gyors sütést tesznek lehetővé. A grillsütő hőmérséklet szabályozója szintén hozzá segít a garantál sikerhez! A termosztáttal nem csak a szükséges sütési hőmérsékletet lehet beállítani, az elkészült grillételek melegen tartására is alkalmas. Ne aggódjon a későn érkezett vendégek miatt, az F95 grillsütővel az ő tányérjukra is olyan fogás kerül, mint amit frissen sütött!

A grillsütő BBQ készítésére és kontakt grillsütőként való használatra is alkalmas.

A grillsütő low-fat technológiájának köszönhetően a grillezett húsok zsírja egy tartályban összegyûlik, miközben a hús nem szárad ki, omlós marad. A grillezett ételek ásvány és vitamin tartalma ennek az eljárásnak köszönhetően megmarad, azaz a grillsütő használatával nem csak ínyenc, de egészséges falatokkal kényeztetheti szeretteit.

A grillsütő magasított pereme és könnyen kivehető zsírgyûjtő tartálya miatt sem a grillsütőnek, sem a környékének tisztítása nem veszi el kedvét a következő grill partitól!

A kivehető grill lapok megkönnyítik az FG95 grillsütő takarítását.
Az alsó lap cserélhető: egy sima és egy bordázott grill sütőlap a készülék tartozéka.

1800 W
Külső méret: 20 x 36 x 34 cm
Grill felület: 29 x 25 cm 
Súly: 5,5 kg

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!