A Steba VG200 grill szabadban és lakásban egyaránt használható. Az alumínium öntvényből készült tapadásmentes grill lap egyenletes hőmérsékletet biztosít a teljes felületen. Low-Fat technológia.

Kényelmes grillezés? A VG200 grillsütőben nem fog csalódni! Ne a konyhában várja a vendégeket és ne maradjon ki a nagy beszélgetésekből se! Élvezze inkább a VG 200 grillsütő minden előnyét!

A grillsütő nagyobb méretû grillfelületén 6 adag étel készíthető el egyszerre. A grillsütő integrált fûtőszála miatt hamar felmelegszik és nagy hatásfokának köszönhetően gyorsan, egyenletesen süti át a ráhelyezett ételeket.

Természetesen a grillsütő rendelkezik hőfokszabályozóval, amellyel beállíthatjuk a kívánt sütési hőmérséklet. Ha előbb készül el a vacsora, mint ahogy a vendégek megérkeznek, a grillsütőt állítsuk melegen tartó funkcióra.

A grillsütő low-fat technológiája miatt az ételekből a zsiradék egy gyûjtőtálba folyik, miközben az ásvány és vitamin tartalmuk megmarad. Az így készült hús puha, porhanyós marad, esély sincs kiszáradt húsok készítésére.

Az elektromos grillsütővel a tûzcsiholást, kormozást is mellőzzük, amivel véget vetettünk az elszenesedett húsok idejének is!

Ugye érzi már, hogy a VG200 grillsütő használatával csak elismerő, dicsérő szavak illethetik Önt? A VG200 grillsütővel a siker garantált!

A német Test Magazin teszt gyöztes grillsütője 2013 június.

A VG200 grillsütő tisztítása gyerekjáték! A grillsütő kellő magasságú pereme és hőálló üvegfedele további gátat szab a zsiradék szétfröcsögésének. Az üvegfedél és ház mosogatógépben mosható, a grillfelületet papírtörlővel tisztíthatja!

Próbálja ki a tapadásmentes rácsos sütőfelületen húsok grillezését, a sima felületen sajtok, zöldségek sütését!

Teljesitmény:2200W
Grillfelület:  29,5 x 40 cm 
Méret: 11 x 58 x 38cm 
Súlya: 5,5kg

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!