A tökéletes grill élmény: kényelmes gyors, nem füstöl, nem kormoz. Akár az erkélyen, a konyhában vagy az irodában is grillezhet vele. A Low Fat technológiának köszönhetően még egészségesebb a sütés.

A VG300 grillsütővel csak a vendégeket kell várnia, nem a jó időt! Akár asztali, akár álló grillsütőt keres, válassza a VG300 grillsütőt! A többfunkciós, praktikus grillsütő elengedhetetlen kelléke a könnyed grill partiknak!

A grillsütő low-fat technológiája miatt a grillételekből kisült zsiradék egy helyre folyik össze, megkímélve így a háziasszonyt a hosszas takarítástól, valamint a vendégeket az elszenesedett grillételek fogyasztásától. Az új technológiával rendelkező grillsütőkkel az ételek megőrzik ásvány és vitamintartalmukat, valamint nem száradnak ki, ahogy ezt a VG300 grillsütőnél is tapasztalhatjuk!

A grillsütő további előnye, hogy az emelt perem és fém fedél további gátat szab a zsiradék szétfröcsögésének.

A grillsütő fedele a sütés hatásfokát megnöveli, a sütés idejét felgyorsítja.

A VG300 grillsütő integrált fûtőszálai gyorsan és egyenletes hő-eloszlással melegítik fel a grill lapot, amelyen 6-8 adag étel elkészítésére van lehetőség.

A grillsütő tapadásmentes rácsos felületén a húsféléket, míg a sima felületén a gombát, sajtot készíthetjük el.

A német Haus & Garten Test magazin ajánlásával.

A grillsütő hőmérséklete szabályozható, azaz a grillezett ételek elkészítéséhez szükséges hőmérséklet beállítható.

A VG300 grillsütő használatához bárhol találunk helyet! Állítsuk a grillsütőt a hozzá tartozó lábakra, ha kevés helyünk van, helyezzük egyszerûen az asztalra! A lábaknak köszönhetően kinti grillezésre is tökéletesen alkalmas!

Vessünk véget a tûzcsiholás korának és felejtsük el a grillezés utáni órákig tartó takarítást! Válasszuk ezek helyette a VG300 grillsütőt!

Méret: 100 x 55 x 43 cm
Grillfelület: 44 x 39 cm
Teljesítmény:2200W

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!