Innováció

Steba Sous Vide

A sous-vide lehetővé teszi sztárséfekhez hasonló ínyenc fogások elkészítését!

Az új konyhatechnológia, a sous-vide-álás alapja a sous-vide főzőedény, az ételek vákuumcsomagolása és az alacsony, lassú és egyenletes hőmérsékleten való főzés.

Fontos a nagyon egyenletes hőmérséklet! A Steba sous vide akár 0,1C pontossággal!! tartja az étel hőmérsékletét a 40-99C-ig beállítható hőmérsékleten.

A sous-vide edényben elkészült ételek eltarthatósága megnövekszik, tápanyagtartalmuk, természetes ízük, színük, formájuk megmarad. A sous-vide edény használatakor nem fő szét a hús, a lakásban nem uralkodik el az ételszag.

A sous-vide eljárás nem csak egészséges, de kényelmes is. A sous-vide főzőedény jóvoltából nem kell órákat a tűzhely mellett töltenie és nem kell izgulnia az idő miatt sem. A sous-vide edény hő-szabályozóval és időzítővel rendelkezik. A nagy teljesítményű Steba sous-vide a még egyenletesebb hőmérsékletért beépített víz keringető szivattyúval rendelkezik.

A Steba kínálatában a sous-vide főzés nélkülözhetetlen kellékei is megtalálhatóak:

  • nagy teljesítményű vákuumfóliázó
  • 3D vákuumfólia

A Steba sous-vide Ideális:

  • ínyenceknek
  • egészségtudatos háziasszonyok konyhájába
  • az ételek természetességének, tápanyagtartalmának megőrzésére
  • az ételek hosszan tarthatóságának növelésére
  • praktikus és higiénikus használathoz
  • az ételek állandó hőmérsékleten való elkészítéséhez

© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!