Konyhai eszközök E160 Gyümölcscentrifuga inox

A gyerekeknek megfelelő mennyiségû, de természetes vitamint? Használja a STEBA prémium gyümölcscentrifugát! Készítse el kedvenc vitaminbombájukat a STEBA gyümölcscentrifugával, a siker garantált!

Facsarjon narancslét az E160 gyümölcscentrifugával! Gondoskodjon a szükséges vitaminokról a prémium juicerrel! Az E160 gyümölcscentrifuga használata egyszerû, praktikus, ahogy a tisztítása is!

A gyümölcscentrifuga kiemelkedő hatásfoka miatt a kemény gyümölcsökkel és zöldségekkel is könnyedén elbánik. A gyümölcscentrifuga 1000 Watt erőssége szabályozható a gyümölcsnek és a célnak megfelelően.

A választott program a gyümölcscentrifuga LCD kijelzőjén megjelenik.

A gyümölcscentrifuga nagy betöltő nyílásán akár egy közepes alma is befér, így nem kell hosszasan vesződni a gyümölcsök darabolásával. Tisztítsa meg a gyümölcsöket és tegye be a gyümölcscentrifugába! A vitamindús finomság a 0,75 literes lé-gyûjtő edénybe folyik.

A rozsdamentes háznak, saját tisztító kefének köszönhetően a gyümölcscentrifuga tisztítása könnyû és gyors. A lé-gyûjtő edény pontos illeszkedése miatt a gyümölcscentrifuga környezete is tiszta marad.

A gyümölcscentrifuga mûködése olyan halk, hogy bátran használhatja akkor is, ha szerettei még alszanak!

Nagy teljesítmény
Digitális fokozat szabályzás
Automata túlmelegedés elleni védelem
Könnyen szétszedhető
Mosogatógépben mosható (kivétel az elektromos részek)
Méret: 44,0 x 15,0 x 26,0
Teljesítmény: 1000 W
Súly: 3,8 kg

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!