Konyhai eszközök E400 Lassú gyümölcsprés

Lassú gyümölcs és zöldségpréselés, nagyobb enzim és vitamintartalmú italok. Majdnem minden gyümölcshöz és zöldséghez alkalmas, halk mûködésû, hatékony gyümölcsprés. Nemesacél burkolat.

Nyers étkezéshez, rostosabb, tápanyag dúsabb italok fogyasztásához ismerje meg és használja a Steba legújabb lassú gyümölcsprését. A Steba E400 lassú gyümölcspréssel nem vész kárba egy csepp vitamin sem. A Steba E400 használatával közel 40%-al nagyobb beltartalmi értékû italt nyerhet ki a különféle zöldségekből, gyümölcsökből.

 

A gyümölcscentrifugákkal ellentétben a Steba E400 lassú gyümölcsprés 400 Wattos teljesítménye a halk mûködés mellett, hidegen, hőhatásoktól mentesen préseli ki a legkülönfélébb zöldségeket, gyümölcsöket. Rendkívül jól alkalmazható gyökérzöldségekhez, mint a répa, cékla, de akár a káposztafélék is hatékonyan préselhetőek le. Kíméletes préselésének köszönhetően a zöldségek, gyümölcsök táp-és vitamin tartalmát nem roncsolja, így nyersétkezésekhez is alkalmazható.

A Steba E400 lassú prés nagy betöltő nyílásába egyszerûen behelyezhetőek az előre feldarabolt gyümölcsök és zöldségek. Töltse be a nyílásba a már feldarabolt körtét, répát és a nyomó segítségével a préselő csiga már végzi is a dolgát. Az 1 literes lé gyûjtőbe automatikusan lefolyik a hidegen préselt, frissítő, rostos dzsúsz, míg a törköly egy külön tartóba gyûlik össze

A hosszú élettartamot nem csak a prémium minőség garantálja, hanem a motor termikus túlterhelés védelme is, így a Steba E400 lassú gyümölcspréssel hosszútávon tervezhet.

A szinte bármilyen keményebb zöldség, illetve gyümölcs préselésére alkalmas Steba E400 lassúprés teljes mértékben szétszedhető és mosogatógépben is mosható.

Nem javasolt puhább, krémesebb gyümölcsökhöz, zöldségekhez, mint a banán vagy az avokádó.

Teljesítmény: 400 Watt
Súly: 5,4 kg
Méret: 56x25x18 cm

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!