Konyhai eszközök FGN 2.0 Olajsütő XXL

6 literes olajsütő tartály, 3 sütőkosár különféle ételek olajban sütéséhez, fokozatmentes hőmérsékletszabályozó. Profi hidegzónás fûtőrendszer. Szagsemlegesítő filter. Akár egész hal olajban sütéséhez is.

A Steba FGN 2.0 XXL nemesacél olajsütő ideális választás nagycsaládosoknak vagy azoknak, akik szeretik a ropogós olajban sült falatokat. Az olajsütő részei külön-külön kivehető egymásból, így könnyedén tisztán tartható.

 

  • 6 literes olajsütő
  • rozsdamentes acél ház
  • hideg zonás olajsütő rendszer
  • teljesen szétszedhető
  • 2db kicsi sütőkosár
  • 1db XXL sütökosár
  • 1db extra nagy sütőkosár

 

A Steba FGN 2.0 olajsütő nemesacél házából a zománcozott olajtartály is kiemelhető. A 6 liter ûrtartalmú tartályban egyidejûleg két kisebb sütőkosár is elfér két különböző étel egyidejû sütéséhez. Nagyobb adag ételsütéshez az XXL kosár javasolt. Egész halhoz, nagyobb darab húshoz pedig a sütő tálcát javasolt használni, melyen gondtalanul elfér a frissen fogott hal is.

A Steba FGN 2.0 olajsütő teteje leemelhető, azonban leemelés nélkül is nyomon követhető a sültek állapota a betekintő ablakon keresztül. Az olajsütő tető szûrő filtere semlegesíti a kellemetlen szagokat.

Beállíthatja az olaj hőmérsékletét, a nagy teljesítményû fûtőelemnek köszönhetően, egészen 190 °C-ig. Amikor az olajsütő a kívánt hőmérsékletet elérte, jelzőlámpákkal tájékoztatja Önt. Minden ételtípusnak a megfelelő hőmérsékleti beállítás javasolt, melyet a használati utasítás tartalmaz.

A hideg zónás fûtésrendszernek köszönhetően a Steba FGN 2.0 XXL olajsütő alján sülés közben hideg zóna alakul ki. Az oda lejutó panírdarabok, ételdarabok egy helyre gyûlnek, így azok nem keringenek tovább a forró olajban, nem keletkezik égett termék.

A Steba FGN 2.0 XXL fûtőeleme az olajtartályból könnyedén kiemelhető, az egyes elemelek pedig könnyen tisztíthatók.

Ha ezentúl Ön is szeretne pillanatok alatt extra adag rántott ételeket, sült húsokat és halat készíteni, akkor nincs más teendője, tegye kosarába még ma a Steba FGN 2.0 XXL olajsütőt, két év garanciával.

Technikai adatok:
XXL-kosár: 9x40x15 cm
2 kosár 9 x 19,5 x 15 cm
Térfogat: 6 l
Teljesítmény: 3000 W
Külső méretek: 27 x 51 x 32 cm
Olajsütő ház: Nemesacél
Súly: 5,4 kg
Kizárólag háztartási használatra

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!