Konyhai eszközök FO1.2 Kerámia fondü

Ínycsiklandó falatok személyre szabva? Hívja meg barátait egy fondüzésre, ahol mindenki elkészítheti saját ízlése szerinti fondüjét, legyen az akár csoki vagy sajtfondü. Segítségére lesz ez a fondü készlet!

Kápráztassa el vendégeit kerámia fondüben készült ínyenc falatokkal! A csajos esték elengedhetetlen kelléke a csoki fondü, míg az egészségtudatosabb társaság zöldséget, gyümölcsöt mártogatva fondüzhet!

A kerámia fondü alkalmas sajt és csoki fondü készítésére. A fondü rozsdamentes acél gyûrûvel és 8 db színes fondü villával kapható.

Ne álljon órákat a konyhában egy baráti beszélgetés előtt! Készítse elő a fondüzéshez tervezett alapanyagokat, a többit bízza a vendégek ízlésére! A fondü készítésével a legválogatósabb vendégnél is biztosan sikert arat!

Nem szívesen vagy nem elég gyümölcsöt eszik a gyerkőc? A csoki fondü nem csak hatalmas siker a legkisebbek körében, de jó alkalom néhány szőlőszem, ananász darab, alma vagy más gyümölcs elfogyasztásához is!

Gyerekzsúr fondü nélkül? Ki se próbálja! Hagyja a gyerekek kreativitását, ízvilágát kibontakozni és természetesen felhőtlenül szórakozni!

A kerámia fondü termosztáttal rendelkezik, így nem csak a végeredmény, de az elkészítés sikere is biztos!

A fondü használat után könnyen tisztítható, mosogatógépen mosható.

Méret:  17*29,5 * 21 cm
A kerámia fondü tál átmérője:  21 cm, 8 cm magas
Súly:  2,3 kg
Teljesítmény: 1500W

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!