Konyhai eszközök SB MX21 Steba Bot mixer

Egyedülálló, extra hosszú, hat funkciós STEBA botmixer, a tökéletes konyhai mindenes! Turmixol, pépesít, darál, zúz- aprít, simít, kever, habot ver. Ergonómikus kivitel. Használata egyszerû, mosogatógépben mosható.

Szeret Ön a daráláshoz, turmixoláshoz, habveréshez külön készülékeket használni? Akkor Önnek nincs szüksége az MX 21 botmixerre, mely ezeket és még 3 másik funkciót egyben megold! A botmixer extra hosszú nyele pedig kényelmessé teszi a használatát!

A botmixer multifunkciós élével zöldségeket, gyümölcsöket apríthat vagy pürésíthet.
A szeletelővel akár a húsféléket is apróra vághatja, míg az univerzális aprító tengelyben diót, hagymát, fûszereket őrölhet.

A botmixerhez kétféle habverőfej tartozik. Az egyiket turmixoláshoz, a másikat lágy tészta keveréséhez, túrók töréséhez, keveréséhez használhatja.
A botmixer szószok, mártások elkészítésénél a simító funkció bekapcsolásával krémessé, lággyá teszi azokat.
A botmixer ergonomikus kialakítású, ezzel is tovább szélesítve a kényelmi funkciók sorát.

Ugye Önnek is van olyan konyhai készüléke, melyet nagyon szeret, de ritkán használ, mert sosincs kéznél? Az MR 21 botmixer nem ezeknek a sorát növeli majd, mivel falra akasztható tartozékkal gondoskodik róla, hogy mindig kényelmesen és gyorsan hozzáférjen!

A botmixer fokozatmentesen állítható fordulatszáma (4-13.000) lehetővé teszi a különféle ételek megfelelő elkészítését. A 16.000-es fordulatszámú turbó fokozattal pedig pillanatok alatt végezhet!

A hat különböző adapter:

 

  • multifunkciós aprító, pürésítő
  • szeletelő
  • krémkeverő
  • tejhabosító
  • habverőfej
  • aprító tégely

 

Nem csak használata egyszerû, a tisztítása is! A botmixer tartozékai mosogatógépben moshatóak.

Teljesítmény: 700W
Méret: 45 x 8 x 8 cm
Súly: 1,1 kg

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!