Konyhai eszközök VK4 Vákuumfóliázó, fóliahegesztő

Kompakt háztartási vákuumfóliázó gép, vákuumtasakkal, tekerccsel. 0,8 bar szívóerő, 12L/perc. Akár 30 cm széles vákuumfóliákhoz is. Használja ételek tárolásához, szuvidálásához. 110 Watt teljesítmény.

Többszörös idejû tárolás az élelmiszereknek? A nyári ízeket élvezné, akár télen is? Nem lehetetlen! A Steba VK4 vákuumfóliázó géppel akár teletankolhatja hûtőjét a nyári nap érlelte gyümölcsökkel, anélkül, hogy azok minőségükben sérülnének. A Steba VK4 vákuumozó csomagban pedig hasznos kiegészítőket is talál.

Utazásaihoz magával viheti előre becsomagolt ételét, úgy, hogy az kevesebb helyet foglal el táskájában, mint azelőtt. Mindegy, hogy szállításhoz, tároláshoz, tartósításhoz keres megoldást: a válasz a Steba újdonsága, a Steba VK4 háztartási vákuumfóliázó gép.

Az alig másfél kilógrammos vákuumozó gép tudja mindazt, amire a konyhában szüksége lehet az ételek egyszerûbb ám hosszantartó frissességének megőrzéséhez. Ehhez szüksége lesz vákuum tasakokra, vagy tekercsre, esetleg vákuumozó csőre, amelyet a készülék mellett az alapcsomagban megtalál.

A Steba VK4 vákuumozó gép fehér házában 0,8 báros nyomással szívja ki a ráhelyezett tasakból, fóliából az levegőt, majd hegeszti le a végeknél, így hermetikusan lezárva a bennük található élelmiszert.

A Steba VK4 vákuumozó gép használatával biztos lehet abban, hogy ételeit minimális vagy szinte zéró levegővel tárolhatja. Mivel az oxigénmentes, vákuumozott állapotban tárolt ételek előnye, hogy textúrájukban, ízükben, állagukban nem, vagy csak csekély mértékben változnak, továbbá nem fognak korán penészesedni sem, vagy kifolyni. Hosszú utazásokra vihet magával előrekészített házi kosztot, legyen az bármilyen állagú, előtte csupán a Steba VK4 vákuumfóliázó gépet kell használnia.

A Steba VK4 vákuumfóliázó géppel 12 liter/perc szívósebességgel légmentessé teheti élelmiszereit, emellett a kezelőfelületen található három nyomógombbal a tasakot lezárhatja vákuumozás nélkül is. Így süteményei, párolt zöldségei, sérülékenyebb élelmiszerei nem nyomódnak össze. A 30 cm szélességben vákuumozó Steba VK4 vákuumozó gépbe a legtöbb kereskedelmi forgalomban található vákuumzacskót alkalmazhatja.

A vákuumozás további nagy előnye, hogy Sous Vide készülékéhez előre elkészítheti a főzendő alapanyagot, bepácolhatja a húsokat, ízesítheti a zöldségeket a vákuumtasakokban, majd szuvid főzőjébe téve szaftosság, puhává főzheti. A Sous Vide használat mellett, a Steba VK4 háztartási vákuumozó gépét vákuumozható edényeire is csatlakoztathatja, így a vákuumzacskók mellett akár már a mûanyag edényeiben tárolt ételeket is hosszabb távon őrizheti meg frizsiderében.

A Steba VK4 alapcsomag tartalmaz:

  • Egy vákuumfóliázó és fóliahegesztő gépet
  • 5 darab vákuumtasakot,
  • 1 vákuumfólia hengert, mely tetszés szerinti hosszra vágható
  • 1 vákuumozó csövet

A Steba VK4 háztartási vákuumozó technikai adatai:

Teljesítmény: 110 Watt
Súly: 1,3 kg
Méret: 8x36x15 cm
Szívóteljesítmény: 0,8 bár, 12L/min

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!