Konyhai eszközök VK5 Vákuumfóliázó, fóliahegesztő

Hosszan tartó friss élelmiszerek? Rendelkezik már sous-vide főzővel? Használjon hozzá STEBA fóliahegesztőt! Legyen mindennapos kellék a konyhájában a STEBA vákuumfóliázó.

Hallani sem akar kárba veszett ételről? A vákuumfóliázóval csomagolt étel tovább eltartható! A fagyasztóba ne levegőt tároljon! A vákuumfóliázó a levegőt automatikusa kiszívja, így tasak mérete helytakarékosabb lesz!

A VK5 vákuumfóliázó az oldalán található két gomb segítségével nyitható fel. A lezárni kívánt max. 30 cm széles csomagot helyezzük el egyenletesen a vákuumfóliázóban, majd csukjuk rá a tetejét. A készülék automatikusan mûködik, a felső részt nem kell nyomni!

A vákuumfóliázót használhatjuk fóliatekerccsel, tasakkal és a korszerû 3D-s fólia tasakkal is.

A 3D struktúrájú vákuumfólia zacskó felső oldala a hagyományos tasakhoz hasonlóan sima, az alsó oldala viszont keményebb és kockás mintázatú, melynek köszönhetően a vákuumszívás egyenletesebb lesz.

A vákuumfóliázó kitûnő segítség sous-vide ételek készítésekor, mivel ennél az eljárásnál alacsony hőmérsékleten, lassan főzzük meg a vákuumcsomagolt ételeket.

Ha nem akarjuk, hogy hûtőnknek szaga legyen, hogy az ételek hamar elszíneződjenek, megromoljanak, ha szívesen tennénk el a kertben megtermett zöldségeket, gyümölcsöket, mindenképpen érdemes beszereznünk a VK5 automatikus vákuumfóliázó eszközét!

Teljesítménye:  170 W
Kapacitás:  11liter/min
Vákuum:  -0,8bar
Súlya:  1,6 kg
Mérete:  9,5­*39*17 cm

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!