Steba WP1 melegentartó lap az ideális hőmérsékleten tartja az ételeket. 50-120C között beállítható a kívánt hőmérséklet. Az alapkészlet két részből áll, mely bővíthető még 3 lappal.

Hogy lehet frissen tálalni az ételeket a későn érkező vendégeknek? A megoldás kulcsa a WP1 melegen tartó lap! A melegen tartó lap 50-120°C hőmérséklet között állítható be és használható bármekkora méretû edényhez!

Ha nem szeretne a fogások között állandóan felugrálni és azokat melegíteni, kérjen segítséget a WP1 melegen tartó laptól! Ha a vendégség előtt hagyna egy szusszanásnyi időt magára is anélkül, hogy az ételek elhûlnének, megint csak a WP1 melegen tartó lap a megoldás!

A melegen tartó lap egy alapegységből áll, amely önmagában is használható, illetve egy kiegészítő melegen tartó lapból, amely nagyobb méretû vagy több edény használatakor kábellel vagy közvetlenül az alapegységhez kapcsolható. A melegen tartó lapon található a termosztát, de összekötve a kiegészítő elemmel, azonos hőmérsékletet tartanak.

Igény szerint további 3 melegen tartó lap csatlakoztatható még a szetthez, de ezeknél figyelembe kell venni, hogy minden egyes plusz egység csatakoztatásláva 5 °C-ot veszít a kívánt hőmérsékletből.

A melegen tartó lap tisztítása egy nedves kendővel egyszerûen megoldható, soha ne használjon hozzá éles, dörzsölő eszközt!

Mérete: (2x) 29x35x4cm 
Teljesítmény:2x 220W

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!