Konyhai eszközök ZP1 Citrusprés, narancs facsaró

A Steba ZP1 citrusprés, egyszerûen használható, praktikus készülék! Rozsdamentes acél ház, start/stop funkció, csendes, vezeték tárolása a Stebától megszokott, ötletességgel. Az tartozékok gépben moshatóak.

Mitől több a citrusprés, mint a narancsfacsaró? A citruspréssel a citrom mellett a narancsot vagy akár a grapefruitot is tökéletesen ki tudja facsarni! Bármelyiket is fogyasztja szívesen, használja a ZP1 citrusprést!

A citrusprés rozsdamentes acélházának köszönhetően nem csak segítség a mindennapi vitaminfogyasztásban, de konyhájának méltó dísze is egyben. A citruspréshez tartozó kétméretû facsarófej lehetővé teszi a kisebb és nagyobb méretû citrusfélék azonos hatékonysággal történő facsarását. A citrusprés teljesítménye sem szab gátat a gyümölcsök méretének, fajtájának.

A készülék kábelét használat után a készülék aljában található helyre kell betenni, amivel egyrészt óvjuk a készüléket, másrészt egyszerûsítjük a tárolást, szállítást.

A citrusprés tisztítás is gyerekjáték, minden alkatrésze mosogatógépben mosható, így Önnek nem kell a frissen facsart narancslé kinyeréséért cserébe órákig szedegetni a rostokat a készülékből és környékéről!

Teljesítmény: 85 W
Mérete: 26 x 15 x 17 cm
Súly: 3 kg

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!