A Steba LR5 hepafilteres légtisztító alkalmas kisebb helyiségek légtisztítására. Négy rétegû filterében aktív szénszûrő semlegesíti a szagokat. Digitális kijelző, 3 sebességfokozat.

Kis helyigényû, kevés törődést igénylő légtisztítót keres? Szeretné szobájában kiszûrni a polleneket, vírusokat, a szálló port és az sem baj, ha egyes szagokat is semlegesít?

A Steba LR5 légtisztító használatát legfeljebb 15 m2- -re javasoljuk. Ez lehet egy szoba, egy nappali, vagy egy iroda helyiség. Négy rétegû filterén nem hatol át más, csak a tiszta, megszûrt levegő. 
Amit Ön belélegez.

Egyszerûen kezelhető, távvezérelhető légtisztító, nem igényel különösebb gondozást és szakértelmet a használata.

Nagy kijelzőjén jól láthatók a beállított értékek. Ön választja meg a légtisztító teljesítményét, milyen hatékonyan dolgozzon a gép, az ionizátor funkciót is be és kikapcsolhatja. Időzítést is beállíthat Steba LR5 légtisztítóján, amennyiben egy megadott időn belül szeretné, ha magától leállna.

A légtisztítás akkor a leghatékonyabb, ha Steba LR5 légtisztítóját folyamatosan használja, mindig bekapcsolt állapotban van lakásában. Természetesen a szellőztetés ekkor sem elhanyagolható.

A Steba LR5 légtisztító négy rétegû filtere, megszûri,

a nagyobb szennyeződéseket, állat szőröket, a vírusokat, baktériumokat, apró port, semlegesíti a szagokat és egyes gázokat, melyek károsak lehetnek egészségére.

Az ionizátor funkció miért jó nekem?

A levegőben keringő szennyeződések legnagyobb része pozitív töltöttségû. A Steba LR5 légtisztító negatív ionokat bocsájt ki, mely ezekhez a pozitív részecskékhez hozzátapad és semlegesíti azokat. Az összetapadt részecskék nehezebbek lesznek, és így a levegőből a talajra hullanak, vagy fenn akadnak a Steba légtisztítójának HEPA filterében.

Ahhoz, hogy jó minőségû, pollenektől mentes levegőt lélegezhessen, a helyiség méretétől és a légtisztító használat mértékének függvényében 3-6 hónap között érdemes, a négyrétegû filtert kicserélnie Steba LR5 légtisztítójában.

Technikai adatok:
Teljesítmény:  30 Watt
Súlya: 5,8 kg
Méret: 48 x 36 x 15 cm
Ház színe:  ezüst
Zajszint: 30 dB
Ajánlott helyiség mérete: max  15m2 és 37,5m3 
Az alapcsomag tartalmazza a filtert is!

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!