Párásító VT4 Álló ventilátor távirányítóval

Távirányítóval állítható Steba Vt 4 álló ventilátor. Változtatható sebesség fokozat és intenzitás, időzítővel. Három beállítható ventilátor program. 54 Wattos teljesítmény, akár 73 m³ / perc légáramlással.

Unja már a nagy meleget a lakásban? Kedve sincs kimozdulni? Esetleg frissítene egy helyiség levegőjén, legyen az iroda, vagy hálószoba?

A Steba VT 4 távirányítós álló ventilátora lehetővé teszi, hogy nem kell többet elviselnie a fülledt levegőt.

A teljes mértékben fehér színû Steba VT 4 álló ventilátor, nem fog kiríni a szobából, nappaliból sem. Minimál vagy skandináv stílusú lakások tökéletes kiegészítője lehet megjelenésének köszönhetően, ám más lakásokba is remekül passzol letisztult külseje.

A masszív talapzatú Steba VT 4 álló ventilátor feje billenthető, törzsén található gombjaival számos beállítási lehetőség közül válogathat.

Klímával kiegészítve olyan helyre is befújathatja a hûs levegőt, ahová eddig nem ért el!

Távirányítójának segítségével állíthat a ventilálás sebességén, és a különböző funkcióbeállítások közül, melyeket kiegészíthet időzítővel, és 90°-ban elforduló levegő áramoltatással.

A három sebesség fokozat mellett, 1-7 óráig időzítőt is beállíthat, illetve a sebesség váltakozás egyes módjai közül is választhat, így a tartós egyenletes levegő áramoltatás, vagy a két különbözőképpen váltakozó levegő mozgatások közül.

Steba VT 4 álló ventilátorral hûsölni most igazán megéri, elsőként webáruházunkban, két év garanciával!

Technikai adatok

Steba VT4 ventilátor teljesítménye: 54 Watt
Súly: 5,7 kg
73 m³ / perc légáramlással.
Méretek: 134 x 45 x 42 cm
Ház színe: fehér
Távirányító a csomagban

* ajánlott bruttó fogyasztói ár© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!