RECEPT

Kukorica fokhagymás-petrezselymes vajjal

Egy kitűnő és egyszerű recept egy egyszerű étel különlegessé és ízletesebbé tételéhez.Petrezselyem helyett használhatunk kaprot, bazsalikomot vagy tárkonyt.Saláták kiegészítői is lehetnek a sült kukoricaszemek.

Hozzávalók:
4 cső csemegekukorica, zöld levélburkában
6 ek. szobahőmérsékletű vaj
2 ek. aprított petrezselyemzöld
1 gerezd fokhagyma aprítva
só, őrölt fekete bors

Kapcsoljuk be a grillt. Míg melegszik, hajtsuk hátra a kukorica héját és kössük össze. Így egy „fogót” kapunk. Tisztítsuk meg a kukoricát a szálaktól. A vajat tegyük keverőtálba adjuk hozzá a petrezselymet és a fokhagymát és habverővel verjük krémesre.

A sütés megkezdése előtt kenjük meg a csöveket vajjal és tegyük a sütőlapra úgy, hogy a „fogó” alá tegyünk fóliát. Sütés közben néha kenjük meg vajjal. 8-12 perc után kész.

Tálalás előtt sózzuk, borsozzuk.
 



Recept videók



Terítéken a grill
Összeállítottunk Önnek grill ételekből egy recept repertoárt! Adja meg, hogy milyen jellegű készüléken szeretne grillezni, s mi elküldjük Önnek recept válogatásunkat, mely Grillezett desszert ötleteket is tartalmaz!
 
Az Ön neve: *
E-mai címe: *
Hogyan szólíthatjuk:
Postai címe: *
Grill készüléke: *


Márkája: *
 
 
 

© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!