RECEPT

Sörben párolt kolbász

Sörben párolt kolbászHozzávalók négy személyre:
1,5 kg nyers kolbász
1 fej vöröshagyma
3 csésze sör
1 evőkanál olaj

A tálaláshoz:
mustár
grillezett paprika
grillezett hagyma
friss kenyér

Elkészítés:
A kolbászokat szurkálja meg. A felkarikázott hagymát terítse el egy serpenyőben, tegye rá a kolbászokat és öntse le három rész sörből és egy rész vízből álló keverékkel. Tegye a tűzhelyre és lassú gyöngyözéssel 4–6 perc alatt főzze meg félig a kolbászokat. Csöpögtesse le.

A grillezőt közepes hőfokra készítse elő. Olajozza meg a rácsot és a kolbászokat, majd oldalanként 4–6 perc alatt süsse ropogósra mindegyiket.

Az elkészült kolbászokat tegye át tálra. Kínáljon mellé mustárt, paprikalekvárt (ajvárt), friss kenyeret. Ropogós zöldségeket és grillezett paprikát, hagymát is adhat mellé. Mindegyik finom.
 



Recept videók



Terítéken a grill
Összeállítottunk Önnek grill ételekből egy recept repertoárt! Adja meg, hogy milyen jellegű készüléken szeretne grillezni, s mi elküldjük Önnek recept válogatásunkat, mely Grillezett desszert ötleteket is tartalmaz!
 
Az Ön neve: *
E-mai címe: *
Hogyan szólíthatjuk:
Postai címe: *
Grill készüléke: *


Márkája: *
 
 
 

© 2009 steba.hu Minden jog fenntartva!